Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ / ΚΕΙΚ

Brownies χωρίς αλεύρι

Επίπεδο δυσκολίας
20%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

12 Brownies

ΥΛΙΚΑ

  • Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε τη βανίλια, το σιρόπι σφενδάμου και το φουντουκοβούτυρο και χτυπάμε για άλλα 3-4 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το κακάο, το αλάτι τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το μισό σακουλάκι από τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Χτυπάμε τα φουντούκια ώστε να σπάσουν σε κομμάτια (όχι μικρά) και τα προσθέτουμε μέσα στο μπωλ και αυτά.
  • Συνεχίζουμε να χτυπάμε για 5 λεπτά.
  • Βάζουμε σε ένα ταψί 20×30 περίπου, μια λαδόκολλα, αφού όμως πρώτα έχουμε βρέξει το πάτο του ταψιού.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
  • Ρίχνουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρα και ψήνουμε για 20 λεπτά στη μέση του φούρνου, στον αέρα στους 180.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.