Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ / ΚΕΙΚ

Brownies χωρίς αλεύρι

Επίπεδο δυσκολίας
20%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

12 Brownies

ΥΛΙΚΑ

  • Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε τη βανίλια, το σιρόπι σφενδάμου και το φουντουκοβούτυρο και χτυπάμε για άλλα 3-4 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το κακάο, το αλάτι τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το μισό σακουλάκι από τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Χτυπάμε τα φουντούκια ώστε να σπάσουν σε κομμάτια (όχι μικρά) και τα προσθέτουμε μέσα στο μπωλ και αυτά.
  • Συνεχίζουμε να χτυπάμε για 5 λεπτά.
  • Βάζουμε σε ένα ταψί 20×30 περίπου, μια λαδόκολλα, αφού όμως πρώτα έχουμε βρέξει το πάτο του ταψιού.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
  • Ρίχνουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρα και ψήνουμε για 20 λεπτά στη μέση του φούρνου, στον αέρα στους 180.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.