Επίπεδο δυσκολίας
40%
2 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 2 κομμάτια pleurotus
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 καρότο
- 2 φέτες γαλοπούλα
- 2 φέτες ψωμί
- 2 αυγά
- Φέτα
- Ψιλοκόβουμε όλα μας τα λαχανικά εκτός από το καρότο που το τρίβουμε και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Όσο σοτάρονται τα λαχανικά μας κόβουμε δύο φέτες ψωμί και με ένα μαχαίρι προσεκτικά αφαιρούμε εσωτερικά τη ψύχα. (Όπως φωτό).
- Χτυπάμε 2 αυγά.
- Βάζουμε τα λαχανικά στη μέση του ψωμιού και από πάνω ρίχνουμε το αυγό.
- Σε περίπτωση που βγει αυγό έξω από το ψωμί, με ένα κουτάλι το βάζουμε ξανά μέσα στο ψωμί μας.
- Προσθέτουμε από πάνω κατσικίσια φέτα τριμμένη ή τυρί της αρεσκείας μας και καπακώνουμε με τη ψύχα.
- Γυρνάμε προσεκτικά για να ψηθεί και από τις δύο μεριές.
- Για κάθε φέτα ψωμί θέλουμε ένα αυγό.