Επίπεδο δυσκολίας
20%
10 Muffins
ΥΛΙΚΑ
- 2 ώριμες μπανάνες
- 2 αυγά
- 3 κουτάλια της σούπας σιρόπι σφενδάμου
- 1 κουτάλι της σούπας σιρόπι αγαύης
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 στικ βανίλια
- 1 πρέζα κανέλα
- 120γρ. γάλα
- 260γρ. νιφάδες βρώμης
- Λιώνουμε με ένα πηρούνι τις μπανάνες.
- Προσθέτουμε τα αυγά τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν, την κανέλα, το σφένδαμο και την αγαύη.
- Ανακατεύουμε ξανά και βάζουμε το γάλα και τις νιφάδες βρώμης.
- Ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα και βάζουμε σε χάρτινες θήκες που έχουμε βάλει σε ταψί για καπ κέικ.
- Γεμίζουμε με ένα κουτάλι και προσθέτουμε επάνω φρούτα η ξηρούς καρπούς.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου στους 180.