Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ / ΚΕΙΚ

Cheesecake oreo με μερέντα

Food Blogger
Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

12 κομμάτια

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:

Για τη κρέμα:

Για τη επικάλυψη:

  • Χτυπάμε στο πολυκόφτη (multi) τα μπισκότα και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.
  • Ανακατεύουμε να γίνει σαν άμμος.
  • Απλώνουμε και πατάμε στο ταψί το μείγμα ώστε να κάνουμε τη βάση.
  • Χτυπάμε το μασκαρπόνε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει.
  • Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ το μόρφατ, προσθέτουμε τη μερέντα, χτυπάμε λίγο ακόμα και μετά προσθέτουμε τη μελάσα.
  • Αφού χτυπήσουμε για 5 λεπτά τα υλικά μας, προσθέτουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ώστε να ενσωματωθεί.
  • Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
  • Ανακατεύουμε ξανά και ρίχνουμε πάνω στη βάση.
  • Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  • Αφού περάσει η μία ώρα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μερέντα με το ταχίνι και περιχύνουμε πάνω από τη κρέμα που έχει παγώσει.
  • Διακοσμούμε με μπισκότα.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.