Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

VEGAN, ΟΣΠΡΙΑ

Φαλάφελ

Επίπεδο δυσκολίας
60%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4 Κομμάτια

ΥΛΙΚΑ

Για τη σως γιαουρτιού:

Αλείφουμε και στα δύο ψωμάκια τη σως και βάζουμε μέσα ότι μας αρέσει. Εμείς βάλαμε ντομάτα, μαρούλι.
  • Βάζουμε σε ένα μπωλ από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια να μουλιάσουν. 
  • Μια ώρα περίπου πριν τα μαγειρέψουμε τα στραγγίζουμε.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και τη φρυγανιά σε ένα πολυκόφτη και τα αλέθουμε. 
  • Μόλις αλεθούν καλά τα βάζουμε σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά. Τα ανακατεύουμε καλά.
  • Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια ή μεγάλα μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα για μισή ώρα. 
  • Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά τα ρίχνουμε μέσα.
  • Ψήνουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Αλείφουμε τη σως και στα δύο ψωμάκια και βάζουμε μέσα ότι μας αρέσει. Εμείς βάλαμε ντομάτα, μαρούλι.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.