Επίπεδο δυσκολίας
20%
4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες ψωμί
- 2 κομμάτια κολοκύθα στον ατμό
- 4 φέτες μπέικον
- Ντοματίνια
- 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το μπέικον και τη κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια.
Μόλις πάρει χρώμα, την βγάζουμε και την λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τη sauce στο φρυγανισμένο ψωμί, από επάνω το μπέικον και τα ντοματίνια.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τα αυγά χωρίς λάδι και σπεπάζουμε με το καπάκι ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.