Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

VEGAN

Στιφάδο με κάστανα

Επίπεδο δυσκολίας
60%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε 2 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο, τα κάστανα για 5 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε, ρίχνουμε στη κατσαρόλα το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 10 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε ακόμα 5 λεπτά και τέλος ρίχνουμε και τα καρότα.
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη, σε μέτρια φωτιά.
  • Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το μυρωδικά εκτός από το δεντρολίβανο.
  • Ανακατεύουμε και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε το νερό αφού το έχουμε βράσει. Προσοχή το νερό να είναι βραστό όταν το ρίξουμε στη κατσαρόλα μας.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για μια ώρα περίπου.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κάστανα, το δεντρολίβανο και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τέλος το ξύδι και συνεχίζουμε για ακόμη 15 λεπτά.
  • Σερβίρουμε ζεστό.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.