Επίπεδο δυσκολίας
20%
4 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 5 λιαστές ντομάτες
- 1 κρεμμύδι
- Μία σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 2 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κούπα ρύζι ή πλιγούρι
- 3 κουτάλια της σούπας φρέσκια ντομάτα
- 3 ποτήρια νερό
- Ψιλοκόβουμε τις λιαστές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και να γίνει το κρεμμύδι διάφανο.
- Προσθέτουμε το σπανάκι ανακατεύουμε και μετά από 5 λεπτά, ρίχνουμε το ρύζι και τη ντομάτα.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το νερό και τον άνυθο ψιλοκομμένο.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το ρύζι, μέχρι δηλαδή να τραβήξει το νερό.
- Συνοδεύουμε με αυγό μελάτο ή ποσέ.