Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ

Σπανακομπίφτεκα

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6 Μπιφτέκια

ΥΛΙΚΑ

Για τον αφρό φέτας:

  • Σοτάρουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο το σπανάκι.
  • Μόλις μαλακώσει το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  •  Αφού κρυώσει ρίχνουμε τα αυγά, τα τυριά, το ψωμί, αφού το έχουμε κάνει τρίμμα, αλάτι και λίγο πιπέρι.
  •  Ανακατεύουμε το μείγμα και μετά πλάθουμε με το χέρι.
  • Στη μέση κάθε μπιφτεκιού βάζουμε ένα κυβάκι φέτα.
  • Τα βάζουμε σε φρυγανιά και τα γυρνάμε να πάει παντού.
  • Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
  • Στη μέση του χρόνου τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά.
  • Εμείς το συνοδέψαμε με ζυμαρικά  @melissa με σπανάκι και αφρό φέτας.
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός της φέτας, σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε τη ζελατίνη πρώτα αν θα κάνουμε αφρό, και μετά τη φέτα τριμμένη, είτε το κάνουμε αφρό είτε απλά το ρίξουμε σαν σάλτσα από πάνω.
  • Για τον αφρό φέτας το σουρώνουμε και το βάζουμε στο σιφόν.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.