Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΨΑΡΙ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Σουπιές στιφάδο

Επίπεδο δυσκολίας
20%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά.
  • Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις σουπιές αφού τις έχουμε κόψει σε κομμάτια μετρίου μεγέθους.
  • Σοτάρουμε για 5 λεπτά ακόμα ώστε να τις θωρακίσουμε και ανακατεύουμε ξανά.
  • ️Προσθέτουμε το κρασί, περιμένουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τον πελτέ, το μπαχάρι και το κύμινο.
  • Ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, τη δάφνη, το πιπέρι, και τη ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για 30 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Ανακατεύουμε συχνά.
  • Σερβίρετε αν θέλετε με πιλάφι ή και σκέτες με ένα ποτήρι κρασί.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.