Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΨΑΡΙ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Σουβλάκι γαρίδα, σολωμός, λαβράκι

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

5 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Κόβουμε σε κύβους τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα ψάρια. 
  • Περνάμε σε καλαμάκια, κρεμμύδι, ψάρι, πιπεριά και στο τέλος βάζουμε ντοματίνι.
  • Το ίδιο κάνουμε μέχρι να βάλουμε σε σουβλάκια όλα μας τα υλικά.
  • Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε τη σόγια, το ελαιόλαδο, το χυμό από τα λεμόνια και λίγο αλάτι. 
  • Βάζουμε μέσα τα σουβλάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε και σε αντικολλλητικό τηγάνι τα ψήνουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.