Επίπεδο δυσκολίας
40%
5 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 15 γαρίδες
- 1 φιλέτο σολωμού
- 2 φιλέτα λαβράκι
- Χρωματιστές πιπεριές
- 2-3 κρεμμύδια
- Ντοματίνια
- 1 φλιτζάνι του καφέ σως σόγιας
- 1/2 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- Αλάτι
- Κόβουμε σε κύβους τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα ψάρια.
- Περνάμε σε καλαμάκια, κρεμμύδι, ψάρι, πιπεριά και στο τέλος βάζουμε ντοματίνι.
- Το ίδιο κάνουμε μέχρι να βάλουμε σε σουβλάκια όλα μας τα υλικά.
- Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε τη σόγια, το ελαιόλαδο, το χυμό από τα λεμόνια και λίγο αλάτι.
- Βάζουμε μέσα τα σουβλάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Τα βγάζουμε και σε αντικολλλητικό τηγάνι τα ψήνουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.