Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΠΙΤΣΕΣ / ΠΙΤΕΣ / ΤΑΡΤΕΣ

Παστουρμαδοπιτάκια

Επίπεδο δυσκολίας
60%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

25 Πιτάκια

ΥΛΙΚΑ

  • Ξεπαγώνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε σε λωρίδες των 10 περίπου εκατοστών ( στα 3).
  • Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τα υγρά (εγώ ψιλοέκοψα μόνο το γύρω γύρω. Το μέσα με τα σπόρια δε το χρησιμοποίησα).
  •  Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, τρίβουμε την παρμεζάνα και κόβουμε σε κομματάκια περίπου στο μέγεθος ζαριού το κατσικίσιο τυρί.
  • Αφαιρούμε το τσεμένι από τον παστουρμά.
  •  Λιώνουμε το βούτυρο.
  •  Με πινέλο αλείφουμε το φύλλο μας, βάζουμε στο πάνω μέρος της λωρίδας, στη μέση σε κομματάκια, περίπου 1 φέτα παστουρμά, 5 -6 κομματάκια από πιπεριά και άλλα τόσα από ντομάτα, ένα κομματάκι κατσικίσιο τυρί και μια πρέζα παρμεζάνα (όσο πιάσουμε με τα τρία δάχτυλα).
  • Διπλώνουμε και αλείφουμε ξανά με βούτυρο.
  • Το τυλίγουμε και αλείφουμε πάλι με βούτυρο.
  • Αφού τα κάνουμε όλα, χτυπάμε ένα αυγό, τα αλείφουμε, ρίχνουμε από πάνω μαυροκούκι και ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα για 35 λεπτά στους 180.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.