Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ

Παπουτσάκια γλυκοπατάτα

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Παίρνουμε τις γλυκοπατάτες και με ένα πιρούνι τις τρυπάμε γύρω γύρω.
  • Τις βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά ή στο φούρνο σε ένα ταψί με λαδόκολλα για 50 λεπτά (αν θέλεις ετοιμάζεις τις πατάτες από το προηγούμενο βράδυ την ώρα που θα βλέπεις τηλεόραση).
  • Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το σπανάκι με το κρεμμύδι και τον άνηθο.
  • Μόλις μαλακώσει το κατεβάζεις από το μάτι.
  •  Συγχρόνως σε ένα μικρό ταψάκι ρίχνουμε τα ρεβύθια με λίγη πάπρικα και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
  • Αφού είναι έτοιμες η γλυκοπατάτες, δηλαδή έχουν μαλακώσει, τις βγάζουμε, τις κόβουμε στη μέση και με ένα πιρούνι της πατάμε να γίνουν σαν βαρκούλα από μέσα.
  • Προσθέτουμε σπανάκι και ρεβύθια και από πάνω ρίχνουμε φέτα τριμμένη.
  • Αν είσαι vegan μπορείς να βάλεις φυτικό τυρί.
  •  Το ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και έτοιμο.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.