Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΣΟΥΠΕΣ

Παντζαρόσουπα

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Κόβουμε όλα τα υλικά μας σε κομμάτια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το μήλο κομμένο σε κυβάκια και το ξύδι.
  • Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει.
  • Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά (περίπου 15 – 20 λεπτά), σβήνουμε το μάτι και πολτοποιούμε.
  • Σερβίρουμε με μια κουταλιά γιαούρτι, λίγα καρύδια και ψιλοκομμένο άνηθο.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.