Επίπεδο δυσκολίας
40%
6 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 5-6 παντζάρια
- 1 πατάτα
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 10γρ. τζίντζερ
- 2 κλαδάκια σέλερι
- 1 μήλο
- 1 κουτάλι της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή εναλλακτικά έναν κύβο bio χωρίς γλουτένη και ένα λίτρο νερό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Κόβουμε όλα τα υλικά μας σε κομμάτια και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το μήλο κομμένο σε κυβάκια και το ξύδι.
- Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει.
- Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά (περίπου 15 – 20 λεπτά), σβήνουμε το μάτι και πολτοποιούμε.
- Σερβίρουμε με μια κουταλιά γιαούρτι, λίγα καρύδια και ψιλοκομμένο άνηθο.