Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Μωβ μακαρονάδα

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

5 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Σοτάρουμε το μπέικον σε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε και ξύσμα από ένα lime.

  • Το αφαιρούμε μόλις ροδίσει και βάζουμε στο ίδιο τηγάνι το λάχανο ψιλοκομμένο σε λωρίδες και προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό.

  • Μόλις μαλακώσει το αλέθουμε με το ράβδο μπλέντερ και μετά το σουρώνουμε.

  • Αυτό που θα σουρώσουμε το ρίχνουμε ξανά στο τηγάνι. Το υπόλοιπο το κρατάμε.

  • Συγχρόνως έχουμε βάλει τα μακαρόνια και λίγο πριν βράσουν τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τον μωβ χυλό και προσθέτουμε 1-2 κουτάλες νερό από τη κατσαρόλα που τα βράζαμε.

  • Ανακατεύουμε μέχρι να τραβήξουν τα υγρά.

  • Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε αλάτι και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα.

  • Σερβίρουμε τα μακαρόνια με λίγα κομματάκια μπέικον, και λίγο ξύσμα από lime.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.