Επίπεδο δυσκολίας
20%
12 τεμάχια
ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. ταχίνι (εγώ έβαλα ολικής)
- 150γρ. μέλι (για τους vegan σφένδαμο ή σιρόπι αγαύης)
- 200γρ. κουβερτούρα
- 150γρ. βρώμη
- 100γρ. δημητριακά (οτιδήποτε)
- 80γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει, σε ένα πυρέξ μπολ βάζουμε το ταχίνι, το μέλι, ή τα υποκατάστατα του και την κουβερτούρα και το τοποθετούμε πάνω από την κατσαρόλα για να κάνουμε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Κατεβάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε ξανά καλά με μια σπάτουλα.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί περίπου 20×30 αφού έχουμε βάλει λαδόκολλα στο ταψί
- Πατάμε καλά το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Κόβουμε σε κομμάτια και είναι έτοιμες.