Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΨΑΡΙ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Λιγκουίνι Ω3

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4-5 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μπρόκολο και το βράζουμε για 10 λεπτά.
  • Σοτάρουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το σκόρδο με τα καρύδια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπρόκολο, αφού το έχουμε στραγγίσει, το σέλερι κομμένο σε κυβάκια και το σολομό κομμένο σε μικρά κομμάτια.
  • Ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  •  Αφήνουμε 5 λεπτά και σβήνουμε το μάτι.
  • Έχουμε βράσει τα μακαρόνια μας (θεωρώ ότι ιδανικότερα είναι τα λιγκουίνι) και αφού τα στραγγίζουμε τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
  • Ανακατεύουμε και σβήνουμε το μάτι.
  • Σερβίρουμε αμέσως, όποιος θέλει προσθέτει κεφαλοτύρι.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.