Επίπεδο δυσκολίας
20%
4-5 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 6 κοπανάκια
- 1 συσκευασία πατάτες baby
- 2-3 μεγάλα άσπρα μανιτάρια
- 2 κουτάλια της σούπας σως σόγιας
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 2 λεμόνια
- 4 κουτάλια της σούπας μουστάρδα (2 για τις πατάτες, 2 για το κοτόπουλο)
- Ελαιόλαδο
Κόβουμε τις πατάτες στα δύο.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κοπανάκια μέσα στο ταψί μας.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κοπανάκια και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε στο φούρνο το ταψί για 35 λεπτά στους 180 στον αέρα.
Μολις φτάσουμε στο 35λεπτο προσθέτουμε τα κοπανάκια στη σχάρα όπως στη φωτογραφία.
Ανοίγουμε με τα δάχτυλα και με το κόκκαλο πιέζουμε ώστε να περάσει μέσα.
Ψήνουμε μαζί για 20 λεπτά.