Επίπεδο δυσκολίας
40%
4 Burgers
ΥΛΙΚΑ
Για τα burger:
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο λάπα, περασμένο μία φορά
- 2 κουτάλια της σούπας κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
- 2 κουτάλια της σούπας μουστάρδα χωρίς ζάχαρη
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 φέτες κασέρι της αρεσκείας σας
- Ντομάτα
- Μαρούλι
- Μπέικον χωρίς γλουτένη
- Κέτσαπ, μουστάρδα, γιαούρτι (ότι σας αρέσει)
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα υλικά απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν.
- Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
- Αν σπάσουν λίγο τα μπιφτέκια μη σας απασχολεί, βάζοντας από πάνω το κασέρι δε διαλύεται.
- Όταν είναι σχεδόν έτοιμα βάζουμε επάνω το κασέρι να λιώσει και ψήνουμε το μπέικον.
- Βάζουμε μέσα στο burger ότι προτιμάει ο καθένας, πίκλες, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι.
Για τις γλυκοπατάτες:
- 4 γλυκοπατάτες
- Αλάτι
- Λίγο ελαιόλαδο
Τις κόβουμε και τις βάζουμε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ανακατεύουμε και τις ψήνουμε στο φούρνο 180 αέρα και grill.