Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΣΟΥΠΕΣ

Καροτόσουπα

Επίπεδο δυσκολίας
20%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Κόβουμε το κρεμμύδι και το τζίντζερ σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε να τσιγαριστεί.
  • Κόβουμε τα καρότα, τις πατάτες και το πράσο και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά ακόμα.
  • Στη συνέχεια βάζουμε το ζωμό μας, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
  • Το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου μέχρι να μπορούμε να τρυπήσουμε τα καρότα μας.
  • Κατεβάζουμε από την φωτιά και πολτοποιούμε (μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε σε δόσεις).
  • Μόλις το πολτοποιήσουμε όλο, προσθέτουμε το γάλα καρύδας ή τη κρέμα γάλακτος.

Για το σερβίρισμα χρειαζόμαστε:

Χτυπάμε το γιαούρτι με το γάλα καρύδας ή την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε σε κάθε πιάτο.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.