Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Κανελόνια με σπανάκι

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4-6 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

Για τη γέμιση με σπανάκι:

Για τη μπεσαμέλ:

  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι αφού το έχουμε ψιλοκόψει.
  • Το αφήνουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε το ανθότυρο και τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
  • Σε ένα άλλο κατσαρολάκι έχουμε βάλει το κουκουνάρι και το καβουρντίζουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα.
  • Μετά το βάζουμε μέσα στο τηγάνι με το σπανάκι.
  • Το ανακατεύουμε και αφού δεν έχει υγρά προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα.
  • Αφήνουμε να κρυώσει.
  • Λιώνουμε το βούτυρο προσθέτουμε το αλεύρι και σιγά σιγά το γάλα.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Tip: Αφήνουμε να κρυώσουν οι γεμίσεις για να μη καούμε. Βάζουμε τα κανελόνια προσεκτικά στο ταψί για να μη χαλάσει η όψη τους, αφήνοντας μικρά κενά ώστε να πάει η μπεσαμέλ παντού. Από πάνω μπορούμε να τρίψουμε λίγη παρμεζάνα.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.