Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΡΕΑΤΑ / ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Κανελόνια με κιμά

Επίπεδο δυσκολίας
60%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

Για τη μπεσαμέλ:

  • Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμύδι και τρίβουμε το καρότο.
  • Σοτάρουμε και προσθέτουμε τον κιμά.
  • Τον πατάμε με πηρούνι για να μην έχει μεγάλα κομμάτια και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό ή το κύβο, το κρασί, τη τριμμένη ντομάτα, τη δάφνη, τη κανέλλα, αλάτι και πιπέρι.
  • Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να τραβήξει τα υγρά.
  • Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα κανελόνια.
  • Ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά.
  • Λιώνουμε το βούτυρο προσθέτουμε το αλεύρι και σιγά σιγά το γάλα.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.