Επίπεδο δυσκολίας
20%
5 πίτες
ΥΛΙΚΑ
- 1 ψαρονέφρι περίπου 500γρ.
- 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
- 1/2 κουταλιά της σούπας πάπρικα
- 2 κουταλιές της σούπας μελάσα @emeliafinefoods
- 1 κουταλιά της σούπας κύμινο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
- Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το ψαρονέφρι.Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε μέσα τις λωρίδες ψαρονέφρι, ανακατεύουμε ξανά, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε το λιγότερο 1 ώρα στο ψυγείο.
- Μπορείτε να το κάνετε και από το προηγούμενο βράδυ.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ότι περιέχει το μπολ και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν οι λωρίδες ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές.
- Ζεσταίνουμε σε τοστιέρα ή στο φούρνο στο grill τις λαδόπιτες και μετά αυτοσχεδιάζουμε βάζοντας μέσα ότι αγαπάμε και φυσικά το γύρο μας.