Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ

Γεμιστά

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

6-8 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα.
  • Έχουμε τρίψει το κολοκύθι, τη μελιτζάνα, και το καρότο και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μας.
  • Αφήνουμε 5 λεπτά να τραβήξει τα υγρά και προσθέτουμε το ρύζι, αφού το έχουμε πλύνει και το πλιγούρι.
  • Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη ντομάτα που έχουμε κάνει πολτό από τις ντομάτες που αδειάσαμε.
  • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δυόσμο.
  • Στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε σε όλο το τηγάνι μας.
  • Τέλος προσθέτουμε μαϊντανό και 1 ποτήρι νερό.
  • Αφήνουμε σε ψηλή φωτιά μέχρι τα τραβήξει σχεδόν όλα τα υγρά.
  • Αφού κρυώσει η γέμιση, γεμίζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες μας.
  • Ρίχνουμε νερό στο ταψί ώστε να καλυφθούν μέχρι τη μέση και αλάτι από πάνω.
  • Ψήνουμε στους 180 για 40 περίπου λεπτά.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.