Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΨΑΡΙ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Βάτος αχνιστός

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τις πιπεριές.

  • Αφού έχουμε πλύνει το ψάρι μας το βάζουμε και αυτό στο τηγάνι.

  • Αφήνουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.

  • Σε ένα μπωλ έχουμε βάλει (το υπόλοιπο νερό) ένα ποτήρι χλιαρό νερό και διαλύουμε τη μουστάρδα και το corn flower χτυπώντας με σύρμα για να διαλυθούν καλά και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι.

  • Στίβουμε ένα λεμόνι, ψιλοκόβουμε μαϊντανό και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μας.

  • Μπορούμε να ρίξουμε και το ξύσμα του λεμονιού.

  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15 περίπου λεπτά.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.