Επίπεδο δυσκολίας
40%
4 Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό βάτος
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
- 1 κουτάλι της σούπας corn flower
- 2 ποτήρια νερό
- Ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- Λίγο μαϊντανό
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Αφού έχουμε πλύνει το ψάρι μας το βάζουμε και αυτό στο τηγάνι.
Αφήνουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.
Σε ένα μπωλ έχουμε βάλει (το υπόλοιπο νερό) ένα ποτήρι χλιαρό νερό και διαλύουμε τη μουστάρδα και το corn flower χτυπώντας με σύρμα για να διαλυθούν καλά και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι.
Στίβουμε ένα λεμόνι, ψιλοκόβουμε μαϊντανό και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μας.
Μπορούμε να ρίξουμε και το ξύσμα του λεμονιού.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15 περίπου λεπτά.