Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΠΡΩΙΝΑ / BRUNCH

Αυγό με γλυκοπατάτα

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

4 Μερίδες

ΥΛΙΚΑ

  • Τρίβουμε στο ρεντέ στο χοντρό, τη πατάτα και το κρεμμύδι, τα βάζουμε σε μια πετσέτα και τα στραγγίζουμε για να φύγουν τα υγρά.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και ένα αυγό.
  • Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  • Πλάθουμε 4 (μπιφτέκια) και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει καλά με λίγο ελαιόλαδο.
  • Τα αφήνουμε 3 λεπτά από κάθε μεριά.
  • Αφού έχει γίνει σχεδόν και από τις δύο πλευρές με μια κούπα κάνουμε μια τρύπα στη μέση και σπάμε το αυγό μας με προσοχή ώστε να μπει στο κενό.
  • Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε 6-7 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ότι επιθυμεί ο καθένας. Ντοματίνια, μύρτιλα, βατόμουρα, μπέικον, φέτα, φρέσκο κρεμμυδάκι.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.