Food Blogger

Νόστιμες συνταγές για όλους!

ΛΑΧΑΝΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ

Αλμυρό cheesecake

Επίπεδο δυσκολίας
40%
food-drinks-kitchen-solid-towel-fork-knife

10 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:

Για τη κρέμα:

Για σερβίρισμα:

  • Βάζουμε τα κριτσίνια και τα φιστίκια στο πολυκόφτη και τα κάνουμε τρίμματα.
  • Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύουμε να γίνει σαν άμμο.
  • Ρίχνουμε όλο το μείγμα σε αποσπώμενο ταψί και το πιέζουμε να σταθεροποιηθεί.
  • Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.
  • Χτυπάμε τα αυγά και τα τυριά στο μίξερ.
  • Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια, τον άνηθο και τα φιστίκια.
  • Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και τα ρίχνουμε πάνω στη βάση.
  • Ψήνουμε για 35-40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180.
  • Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
  • Κόβουμε ροδέλες αγγούρι και στολίζουμε, ρίχνουμε μερικά φιστίκια και συνοδεύουμε με chatney κόκκινης πιπεριάς.

Συνταγές παρόμοιας κατηγορίας

Diana

FOOD BLOGGER

Γεια σας και καλώς ήρθατε στη σελίδα μου!  ➔  

Αγαπημένα
Εγγραφή

Μείνετε ενημερωμένοι με νέες συνταγές

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της σελίδας.